Ga naar de inhoud
Afstand houden en een hond in dienst nemen

Afstand houden en een hond in dienst nemen

Gepubliceerd op 21 oktober 2020

Afstand houden en een hond in dienst nemen

Hoe een trouwe viervoeter kan helpen met social distancing en waarom we maatregelen moeten nemen om nieuwe economische schade te voorkomen.

We hebben een heerlijke zomer achter de rug. Het weer heeft meegewerkt en we hebben massaal het eigen land ontdekt als uitstekende vakantiebestemming. COVID-19 heeft de hele wereld op z’n kop gezet. Na een bizar begin van het jaar met een totaal ontwrichtende lockdown als dieptepunt is het erg prettig weer vrij te kunnen bewegen.

Juist in de afgelopen weken hebben we ervaren dat de ellende nog niet voorbij is. Of zoals de Overheid blijft roepen: “wij zijn klaar met corona; maar corona is nog niet klaar met ons”. Gaan we opnieuw een zware lockdown periode meemaken? Het ziet er voorlopig wel naar uit. Natuurlijk was deze tweede golf voorspeld maar hij is er nu dan ook echt.

Wat er ook gebeurt: niet nog een keer!

Veel discussie over oorzaak en gevolg. Een deel van de ellende is te verklaren door het niet respecteren van de corona omgangsregels, kwade wil even daargelaten. Probleem is dat deze regels niet in ons systeem zitten. Zo weten we dat vloeren volplakken met pijlen en looproutes afdwingen gewoon niet werken. Dit geldt nog meer voor het voldoende afstand houden, het social distancing. Het is erg lastig in ons normale doen en laten; we vergeten het steeds.

CHEKKY helpt afstand bewaren

We hebben bedacht dat het handig is om even te helpen daar waar 1,5 meter afstand van belang is. Hiervoor hebben we een trouwe labrador in dienst genomen. De naam is CHEKKY en deze vriend kent weinig eisen. CHEKKY houdt voor jou de 1,5 meter afstand in de gaten en geeft je een vriendelijke waarschuwing als je de regel dreigt te overtreden. Simpel en doelmatig.

CHEKKY is een serie kleine wearables, als nekkoord of armband, die 1,5 meter afstand bewaren een stuk makkelijker maakt. Afhankelijk van de instelling geeft CHEKKY je een waarschuwing door trilling, een geluid- of lichtsignaal. Het grote voordeel van dit systeem is dat er geen randapparatuur nodig is: gewoon zorgen dat de batterij vol is en aanzetten. Er wordt niets geregistreerd dus ook als het om de privacyregels gaat is CHEKKY je beste vriend.

Wij denken dat CHEKKY goed kan helpen om in een omgeving zoals kantoor, werkplaats, winkel, museum of restaurant het nieuwe normaal veel makkelijker en natuurlijker na te leven. Je voorkomt hiermee een potentieel risico, en daarmee indirect ook dat je je bedrijf opnieuw zou moet sluiten; met alle economische gevolgen van dien. Maar CHEKKY is vooral gezond blijven en je vrijheid behouden.

Corona zal ook in 2021 nog steeds een bepalend factor zijn. Het wordt dus tijd dat je een hondje neemt.

Info: chekky.nl of bel ons voor een demo.

CHEKKY kun je ook gewoon gelijk online bestellen.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Een moment gedult a.u.b.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.