Titelafbeelding

Clouddiensten: goed regelen is een absolute noodzaak!

U wilt uw medewerkers de tools en app’s geven waarmee zij hun werkzaamheden efficiënt en met plezier kunnen uitvoeren. Dit kan zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de productiviteit en besparing van kosten in uw bedrijf. Als u optimaal wilt profiteren van de mogelijkheden is het zaak het beheer hiervan centraal te regelen.

 

Er zijn allerlei standaard clouddiensten beschikbaar die tijd en geld kunnen besparen, onder meer door papierstromen te beperken door processen te digitaliseren. Ook zijn er diensten waarmee uw medewerkers in de cloud documenten kunnen bewerken en delen, kunnen vergaderen middels video en kunnen chatten. Ook uw bedrijfsprocessen en applicaties kunnen via de cloud aangeboden worden. Houd dan rekening met uw eigen infrastructuur en hoe de oplossingen die in de markt beschikbaar zijn hier het beste op aansluiten.

Risico’s

Het grote voordeel van clouddiensten is dat u en uw medewerkers altijd en overal kunnen beschikken over uw bedrijfsdata. Het grote gevaar schuilt in clouddiensten die onvoldoende beveiligd zijn.

Daarnaast neemt u een risico als elke gebruiker binnen uw organisatie zelfstandig app’s en diensten op zijn mobiele apparaat kan installeren. Want vergeet niet: via hetzelfde apparaat wordt verbinding gelegd met uw bedrijfsdata. Een onwenselijke situatie.

Een goede aanpak is zakelijk en privé strikt van elkaar te scheiden. De zakelijke applicaties worden centraal aangeleverd en beheerd. Ook updates worden centraal geregeld. U bepaalt bovendien voor iedere medewerker tot welke data deze toegang heeft. Zo voorkomt u schade door een onbedoeld datalek.

Cloud diensten via het online portaal van Work-Eazy

* Onafhankelijk
* Mobiele apparatuur snel en met de juiste applicaties uitgerold
* Een centrale plek waar werknemers app’s kunnen downloaden
* U heeft en houdt de regie over alle bedrijfsapplicaties
* Bedrijfsdata gescheiden van de privé-gegevens van werknemers

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Een moment gedult a.u.b.

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.