Titelafbeelding

Mobiele telefonie goed geregeld

Bij de keuze voor een mobiele telefonie-oplossing staat u voor een aantal keuzes. Want de perfecte mobiele telefonie-oplossing is meer dan het nieuwste model smartphone en een scherp abonnement. Work-Eazy is uw adviseur die zich inleeft in uw bedrijfsprocessen en die een advies op maat opstelt voor uw organisatie. En bij de volgende stap zorgt dat zaken geruis- en probleemloos ingeregeld worden.

Work-Eazy helpt u hierbij met een gedegen aanpak, zodat u goed onderbouwd de juiste keuzes maakt. Samen met u bepalen we welk mobiel apparaat het beste past bij uw organisatie, en hoe u deze ter beschikking stelt aan uw medewerkers. Ook doen we een voorstel voor de provider met het beste aanbod voor uw organisatie. Alleen bent u er daarmee nog niet. Want als uw medewerkers online zijn, wilt u natuurlijk wel dat de beveiliging op orde is en dat de kosten binnen de perken blijven.

Bovendien is het verstandig uw mobiele telefonie naadloos te laten aansluiten op uw vaste verbinding, zodat uw organisatie altijd optimaal bereikbaar is. Ten slotte doet u er goed aan ervoor te zorgen dat mobiele toestellen hergebruikt kunnen worden. Voor al deze vraagstukken heeft Work-Eazy de ideale oplossing.

Work-Eazy helpt u op weg

* Jarenlange ervaring in mobiele telefonie

* Onafhankelijk van netwerken en fabrikanten

Vergeet niet in uw plannen mee te nemen welke ontwikkeling uw bedrijf doormaakt. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding, nieuw te ontplooien activiteiten. Uw mobiele telefonie-oplossing moet duurzaam, flexibel en schaalbaar zijn, zodat deze ook in de toekomst nog past bij uw organisatie.

Om u volledig inzicht te geven in uw mobiele telefonie heeft Work-Eazy een uniek online service portaal. Van hieruit heeft u alle belangrijke zaken direct inzichtelijk en kunt u gebruik en bijkomende kosten monitoren. Uw medewerkers kunnen dit online

service portaal gebruiken om eventuele storingen of andere problemen te melden en af te handelen.

De voordelen van Work-Eazy

* Keuze onafhankelijk van netwerken en fabrikanten

* De juiste oplossing dankzij jarenlange ervaring in de markt

* Een partner die verder gaat, dan het alleen het leveren van simkaarten

* Uniek online service portaal

* Webshop voor leveren van hardware en diensten

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Een moment gedult a.u.b.

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.