Titelafbeelding

Service en Beheer – zorgeloos uit handen

Mobiele apparatuur zoals tablets en smartphones zijn steeds meer onderdeel van uw bedrijfsproces. En al deze apparaten moeten gewoon goed werken. Dus als een toestel stuk gaat moet deze zo snel mogelijk worden vervangen. Dan zijn uw mensen weer bereikbaar zijn en gaat het werk door.

Een ding weten we hierbij zeker: u wilt vooral bezig zijn met uw zakelijke activiteiten. Dus het liefst zonder gedoe en zorgen om randzaken als telefonie en ict. Maar omdat uw afhankelijkheid van technologie wel is toegenomen, laat u het beheer het liefst uitvoeren door mensen met kennis.

In een ideale wereld beschikt u over een platform van waaruit beheer, servicekwesties, aankoop en vervanging van apparatuur en de administratieve taken zijn samengebracht. U heeft altijd inzicht in wat er gebeurt en u kunt de dagelijkse beslommeringen uit handen geven, aan een partij die deskundig is.

Het mooie is: die ideale wereld bestaat. Want bij Work-Eazy is dit samengebracht in een uniek service portaal.

Service en beheer – het voordeel van uitbesteden:

* Geen investering nodig in kennis
* Uw eigen organisatie niet belast met randzaken
* Extra technische capaciteit alleen inzetten indien nodig
* Altijd up-to-date

Beheer gecentraliseerd

Zorg dat uw mobiele apparatuur goed worden beheerd en dat uw bedrijfsdata veilig wordt opgeslagen. Voor optimaal gebruiksgemak zijn vele app’s en tools beschikbaar. Wij hebben de belangrijkste tools samengebracht in het online service portaal. Alle app’s en tools worden centraal beheerd en gecontroleerd. Heeft u eigen mobiele applicaties, dan kunnen die ook in het portaal worden ondergebracht en gemanaged.

Kosten onder controle

Work-Eazy inschakelen betekent dat u uw telecombeheer uitbesteedt aan een partij die alle kennis en kunde in huis heeft. Het online service portaal is altijd beschikbaar en u betaalt pas op het moment dat u Work-Eazy moet inschakelen. Heeft een werknemer een probleem of vraag, dan is een e-mail of telefoontje naar onze supportdesk voldoende. Op deze manier realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing.

Service en beheer uitgevoerd door Work-Eazy:

* Persoonlijk advies van onafhankelijk adviseur
* Uniek Expense management tool voor inzage in verbruikskosten
* Binnen 24 uur een vervangend apparaat
* Vakkundige supportdesk
* Een centraal portaal, 24/7 beschikbaar
* Specialistische kennis op afroep beschikbaar
* Meerdere servicepakketten

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Een moment gedult a.u.b.

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.