Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
CrowdStrike Falcon

CrowdStrike is koploper op het gebied van endpoint security in de cloud. Het bedrijf heeft endpoint security revolutionair veranderd door als eerste en enige leverancier antivirusfunctionaliteit, Endpoint Detection & Response (EDR) en een 24/7 bewaakte opsporingsservice te bieden in een lichtgewicht agent.

Cloud-delivered Endpoint Protection.

Het CrowdStrike Falcon™-platform dient ter vervanging van legacy-antivirusmiddelen en biedt een geheel nieuwe manier van beveiliging op basis van een toonaangevende cloudarchitectuur. CrowdStrike Falcon beschermt klanten tegen geavanceerde cyberaanvallen met behulp van kunstmatige intelligentie, machine learning en IoA-preventie (Indicator of Attack), waarmee zowel bekende als onbekende bedreigingen in real time worden tegengehouden.

De kern van hun innovatieve aanpak wordt gevormd door de CrowdStrike Threat Graph™, die dagelijks ruim 50 miljard gebeurtenissen analyseert en correleert van miljoenen sensoren in meer dan 170 landen. Het resultaat is beveiliging op basis van crowdsourcing voor alle klanten.

Een groot aantal omvangrijke bedrijven vertrouwt al op CrowdStrike, waaronder drie van de grootste wereldwijde bedrijven qua omzet, vijf van de tien grootste financiële instellingen, drie van de tien grootste zorgaanbieders en drie van de tien grootste energiebedrijven.

Onze CrowdStrike-experts staan voor je klaar

Work-EAZY is een bekroonde partner van CrowdStrike met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door CrowdStrike zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Work-EAZY bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw CrowdStrike-oplossing.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.