• Actueel
  • Ut geit door! Glasvezel op bedrijventerreinen Noordwest-Limburg

Ut geit door! Glasvezel op bedrijventerreinen Noordwest-Limburg

Gepubliceerd op 22 May, 2020

We hebben goed nieuws voor de ondernemers op de bedrijventerreinen van Panningen. De aanleg van het open glasvezelnetwerk gaat nog dit jaar van start!

Reeds in 2019 heeft Work-EAZY zich via het Glasvezelcollectief Panningen hard gemaakt om de lokale ondernemers te gaan voorzien van een toekomst-zekere internetverbinding via glasvezel. Deze actie is mede zodanig succesvol geweest dat eind 2020 met de aanleg begonnen kan gaan worden. Bedrijven die zich al aangemeld hebben krijgen binnenkort nader bericht over de planning, de aannemer en het aanlegproces.

Ook nu kunnen bedrijven die zich nog niet aangemeld hebben gebruik maken van het aantrekkelijk introductieaanbod. Bij aanmelding voor 30 juni 2020 ontvangt men een extra korting op de maandkosten en op de activatiekosten.

In de realisatie van het glasvezelnetwerk werkt Work-EAZY samen met Delta-Zakelijk. Een internetverbinding kan gerealiseerd worden vanaf € 35 per maand.

Meer weten? Download de brochure of neem contact op.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Een moment gedult a.u.b.

Work-Eazy gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.