Titelafbeelding

Vaste telefonie – stap voor stap

Optimale bereikbaarheid betekent dat uw relaties snel en correct te woord worden gestaan. Dat vraagt om een oplossing die inzichtelijk maakt of collega’s beschikbaar zijn en waarmee gesprekken bij afwezigheid op de juiste wijze doorgeschakeld worden. Het is zaak een oplossing te kiezen die stabiel is en een hoge mate van beschikbaarheid heeft, tegen zo laag mogelijke kosten. Of beter gezegd: verbeter uw bereikbaarheid en bespaar op uw kosten.

Waarin Work-Eazy u kan bijstaan:

* Vaste telefonie-oplossingen aandragen vanuit uw vraag, niet vanuit de techniek
* Onafhankelijk en oplossingsgericht advies
* Rekening houdend met uw behoefte van vandaag en morgen
* Specialistische kennis

Vaste telefonie, de juiste oplossing

De juiste oplossing voor vaste telefonie is volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Zorg er daarbij voor dat er bij uw medewerkers voldoende draagvlak is voor de gekozen oplossing en dat de mensen getraind zijn om met het nieuwe systeem te werken. Zorg ook voor professionele ondersteuning. Op het moment dat de oplossing even hapert, moeten uw medewerkers kunnen terugvallen op een specialistische supportdesk die ze snel en vakkundig kan helpen.

Hoe Work-Eazy uw telefonie project succesvol maakt:

* Een vaste telefonie-oplossing die flexibel en schaalbaar is
* Kostenbesparing
* Training bij implementatie
* Uitsluitend betrouwbare technologie
* Een deskundige supportdesk

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Een moment gedult a.u.b.

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.