Titelafbeelding

Goede verbindingen zijn uw levenslijn. Waar moet u op letten?

In de laatste jaren heeft de technologie rond netwerken en verbindingen flinke stappen vooruit gemaakt. Het aantal mogelijkheden en bijbehorende aanbieders is flink uitgebreid. Tegelijkertijd zijn veel organisaties steeds afhankelijker geworden van een goede verbinding. En hierin zit direct de uitdaging, want elke aanbieder beschouwt zijn eigen aanbod als het beste.

Bij de keuze voor een verbinding heeft u vele vragen. Moet u kiezen voor glasvezel? En is dit überhaupt leverbaar op uw locatie? Of is het toch beter gebruik te maken van een coax-verbinding? Als u meerdere vestigingen heeft, wilt u deze waarschijnlijk op een betaalbare en veilige manier met elkaar koppelen?

Om tot een juiste keuze te komen wilt u natuurlijk een onafhankelijk advies. Van een leverancier die luistert naar uw wensen en daarbij de juiste oplossing voor uw specifieke situatie zoekt. Want deze oplossing gaat voor langere tijd uw levenslijn zijn. Dus alles moet kloppen en toekomstbestendig zijn.

Het onafhankelijk advies van Work-Eazy:

* Onafhankelijk, in samenwerking met vrijwel alle netwerken en leveranciers van verbindingen
* Oplossingen aandragen vanuit uw vraag, niet vanuit de techniek
* Alle mogelijkheden kunnen worden overwogen, zoals glasvezel, coax, IP-VPN, xDS en SIP-trunking.

De aanpak van Work-Eazy

Een internetverbinding kan verlopen via glasvezel, coax of koper. De beschikbare verbindingen zijn afhankelijk van de locatie van uw organisatie. Die bepaalt ook de snelheid en de capaciteit van een verbinding. Wij controleren voor u de beschikbaarheid van alle providers en zoeken de juiste verbinding tegen de beste voorwaarden.

Maatwerk

Als er op basis van uw wensen en eisen geen standaard oplossing voorhanden is, leveren wij maatwerk om uiteindelijk voor het gewenste resultaat te zorgen. Heeft u eenmaal gekozen voor een oplossing, dan zorgen wij voor een deskundige implementatie. En dat gebeurt altijd onder begeleiding van een ervaren projectmanager.

Verbindingen gerealiseerd door Work-Eazy:

* Advies onafhankelijk van leveranciers en providers
* Een eigen deskundige projectmanager
* Implementatie door eigen technici
* Eén aanspreekpunt, één factuur

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Een moment gedult a.u.b.

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.