Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
And2End

And2End is IT en Telecom gezamenlijk optimaliseren.

Allerhande mobiele apparatuur, de plaats onafhankelijke werkplek, functionele applicaties, belangrijke IT functies en hulpmiddelen  – goede automatisering is flink complex aan het worden. Daarbij is technologie steeds meer het kloppend hart van uw organisatie. Hardware, software en verbindingen moeten naadloos met elkaar samenwerken. Allerhande mobiele toepassingen die vragen om een optimale beveiliging van uw data.

Allemaal zaken die niet direct tot uw kernactiviteit horen maar wel razend belangrijk zijn voor het succes van de onderneming. Work-EAZY is van alle markten thuis én met And2End de ideale partner. Onze expertise is comfortabel breed, deze toepassen doen we pragmatisch en zorgvuldig. Het resultaat is een oplossingen die optimaal voor u werkt.

De logica van Work-EAZY en And2End.

In onze jarenlange ervaring in ICT en Telecom hebben we te vaak meegemaakt dat technologie trajecten soms struikelen op een gebrekkige samenwerking tussen verschillende leveranciers. Verschillende leveranciers handelen vanuit hun eigen belang en deze kunnen met elkaar conflicteren. En laten we wel zijn: u wilt goede ICT en Telecom oplossingen, en geen gedoe.

Om deze reden hebben wij bedacht dat u helemaal niet met verschillende partijen om tafel wilt zitten. Wat u wel wilt is één partij die het hele spectrum voor u regelt en hierin verantwoordelijkheid neemt. Dat doen wij ongeacht toegepaste of gekozen technologie, leveranciers en providers; geheel onafhankelijk. Uw winst is onmiddellijk merkbaar: 1 loket waar u alle zaken kwijt kunt die geregeld moeten worden.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.