Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Bring or choose your own Device

Maximale controle en beheer met Choose Your Own Device

Een meerderheid van de werknemers in Nederland geeft aan dat zij zelf een mobiel toestel willen uitkiezen voor hun werkzaamheden. Om wildgroei aan mobiele apparaten en besturingsprogramma’s te voorkomen, is het aan te bevelen om uw werknemers slechts uit enkele smartphones of tablets te laten kiezen: Choose Your Own Device. CYOD maakt optimaal beheer en controle van alle telecommunicatie in uw bedrijfsomgeving mogelijk. Work-EAZY richt als onafhankelijk telecombedrijf uw telecommunicatie-infrastructuur in voor Bring or Choose Your Own Device. En zorgt voor de juiste veiligheidsmaatregelen ter bescherming van uw bedrijfsinformatie.

Bring Your Own Device maakt uw organisatie flexibeler en krachtiger

Smartphones en tablets winnen in hoog tempo terrein in het bedrijfsleven. Medewerkers maken in toenemende mate gebruik van privé mobiele apparaten. Ze willen deze toestellen ook voor hun werk gebruiken. Bring Your Own Device leidt automatisch tot een toename en diversiteit aan mobiele apparaten en besturingssystemen. De beveiligingsrisico’s nemen navenant toe. Work-EAZY dekt deze risico’s af met de oplossing Mobile Device Management. Bring Your Own Device (BYOD) wordt binnen Het Nieuwe Werken een enorme meerwaarde binnen uw bedrijfsomgeving.

Bring Your Own Device verhoogt de productiviteit en motivatie

Bring Your Own Device zal de komende jaren alleen maar in omvang toenemen. Onderzoek wijst uit dat in 2017 meer dan de helft van de bedrijven hun medewerkers vraagt om hun eigen mobiele apparaten voor bedrijfswerkzaamheden in te zetten. Dat willen de meeste werknemers graag, want zij werken het liefst met hun eigen smartphone of tablet. Invoering van Bring Your Own Device maakt uw medewerkers productiever en gemotiveerder.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.