Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Bellen via het Internet

Locatieonafhankelijk werken en goedkoop bellen met VoIP

Als bedrijf onderscheidt u zich van de concurrentie door een goede communicatie en optimale bereikbaarheid. VoIP, oftewel bellen via internet, biedt u vele mogelijkheden en voordelen. Met VoIP telefonie kunt u vanaf elke locatie ter wereld met een internetverbinding bellen. Dat is ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen, voor thuiswerken en zakelijke reizen. De kosten van VoIP liggen aanzienlijk lager dan bij traditionele telefonie. U kunt met VoIP bellen tot wel 40% op uw zakelijke telefonie besparen.

VoIP bellen biedt vele extra mogelijkheden

Voice over IP biedt u gebruiksgemak met vele functionele opties, zoals een keuzemenu, doorschakeling, voicemail, nummerblokkering en wachtmuziek. De mogelijkheden van VoIP zijn groot. Bovendien is er bij VoIP telefonie sprake van HD-geluidskwaliteit. Het geluid is zuiver, zonder enige ruis. Zakelijk VoIP groeit ieder jaar gestaag. VoIP telefonie kan zowel via de telefooncentrale in uw bedrijf als op een externe dataserver.

Work-EAZY zorgt voor een geruisloze uitvoering van VoIP

VoIP is een flexibele, voordelige en veelzijdige oplossing voor uw zakelijke telefonie. Het vergroot uw mogelijkheden tot mobiel werken. Meer weten? Work-EAZY is u graag van dienst met een rimpelloze uitvoering van VoIP bellen binnen uw organisatie.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.