Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Glasvezel

Toekomst vast glasvezel met Work-EAZY.

Een goede internet verbinding is van levensbelang voor uw onderneming. Internet biedt steeds meer  mogelijkheden maar vraagt ook steeds meer van uw netwerk. Dat vraagt om voldoende bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid.

Met glasvezel legt u de basis voor een toekomst vaste online omgeving.  De supersnelle en stabiele verbinding geeft u optimaal de mogelijkheid online diensten te combineren.

Work-EAZY glasvezel

Met Work-EAZY Glasvezel bent u in één keer klaar. Work-EAZY glasvezel levert een infrastructuur waar u jaren mee vooruit kunt. En snelheden tot 100Mb per seconde; dat is ruim 10x sneller dan ADSL.

De voordelen van Work-EAZY glasvezel op een rij:

  • Onafhankelijk advies.
  • Oplossingen die passen bij uw vraag.
  • Deskundig project management en eigen technici.
  • Eén aanspreekpunt, één factuur.
  • Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de aansluiting.

Alle zaken direct goed regelen:

Het introduceren van een glasvezel internet verbinding is een mooie gelegenheid een aantal zaken goed te gaan regelen. Met snel internet krijgt u een scala aan extra mogelijkheden tot uw beschikking. Work-EAZY helpt u deze direct te benutten. Denk hierbij aan een goede beveiliging van uw netwerk, het regelen van periodieke back-ups, inrichten van VPN verbindingen voor thuiswerkers, enzovoort.

Wat zijn uw mogelijkheden? We zoeken het graag voor u uit!

Neem contact met ons op als u interesse heeft in een glasvezel verbinding. We gaan voor u uitzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer weten? Download hier onze glasvezel informatiebrochure of maak gebruik van het contactformulier hiernaast.

Glasvezel

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.