Titelafbeelding
  • Cloud diensten

Cloud diensten

Met clouddiensten en applicaties voegt u functionaliteit toe.
Graag centraal geregeld zodat iedereen met dezelfde tools werkt.

Door de inzet van clouddiensten zorgt u ervoor dat uw medewerkers via een internetverbinding altijd en overal toegang hebben tot bedrijfsgegevens. In combinatie met algemene en bedrijfsspecifieke applicaties optimaliseert u de werkprocessen van uw organisatie, om zo de ideale werkomgeving te creëren. Belangrijk is dat de inrichting en uitvoering centraal aangestuurd wordt.

Work-Eazy levert centraal en binnen een eigen, beveiligde omgeving verschillende zakelijke toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn Office365, Nomadesk, Salesforce, Yellowbrick, Symantec. Uiteraard voegen we hier uw eigen bedrijfsapplicaties aan toe, zodat uw medewerkers alles op één plek kunnen terugvinden.

De juiste aanpak - lees meer

Productiviteit

Een vereiste van vandaag is overal toegang hebben tot data en documenten zodat je overal kunt werken. Mobiel werken in de cloud van Work-Eazy biedt u oneindig veel mogelijkheden en oplossingen.

Lees meer

Documenten delen

Maximale flexibiliteit levert de optimale werkplek. Daarbij horen de juiste tool, zoals online samenwerken met collega’s of relaties door eenvoudig documenten te delen. Waar je bent, en op elk moment gewenst.

Lees meer

Samenwerken

Collaboration is verregaand samenwerken in de cloud. Zaken als online vergaderen, aan en afwezigheids melding van collega’s, delen van projecten en documenten; allemaal zaken die de productiviteit, het werkplezier en de flexibiliteit verhoogt.

Lees meer

Antivirus

Beveiliging is bijzonder belangrijk en vaak flink onderschat. Met alle verschillende applicaties en meerdere mobiele apparaten neemt de complexiteit en het bijbehorend risico alleen maar toe. Maximaal beveiligen van uw bedrijfsdata is daarom essentieel.

Lees meer

Applicatie ontwikkeling

Uw eigen bedrijfsspecifieke software of applicaties draaien veilig en bedrijfszeker op de gewenste online apparaten. Hiermee zekert u het optimaal functioneren van uw bedrijfsproces hetgeen resulteert in efficiënter werken.

Lees meer