Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Kosten Beheersing

Expense Management

Expense Management zorgt ervoor dat uw telecommunicatiefacturen online beschikbaar en inzichtelijk zijn. Via een portal heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsstructuur in te brengen waarna doorbelasting van kosten automatisch kan geschieden. U kunt zelf autorisaties voor het gebruik van deze portal verlenen aan medewerkers in uw organisatie. Hierdoor zijn de doorbelaste kosten inzichtelijk voor alle organisatieonderdelen, indien gewenst zelfs voor individuele gebruikers. Expense Management biedt diverse analyse- en rapportagemogelijkheden zodat u in staat bent de kosten te beheersen. Tevens zorgen automatisch naar medewerkers per email gestuurde maandelijkse notificaties en kostenoverzichten voor verhoging van het kostenbewustzijn in uw organisatie. Expense Management bevat de volgende zaken:

– Rekeningverwerking & factuurarchief;
– Automatische kostenallocatie;
– Uitgebreide standaard rapportage set;
– Overzichtelijke dashboards;
– Eindgebruikerstoegang;
– Efficiënte beheerfuncties.
– Maandelijkse emailnotificatie;
– Splitsen van privé en zakelijke kosten o.b.v. tijd, dag, gesprekssoort;
– Beheren van configuratiegegevens;
– Trendanalyse en grafieken;

Work-EAZY checkt een keer per kwartaal de abonnements- en verbruikskosten voor u en analyseert de kosten en daar waar nodig worden de abonnementen geoptimaliseerd. Dit geldt voor zowel de mobiele telefonie en de vaste telefoniekosten. Deze dienst omvat:

– Analyse van abonnements- en verbruikskosten
– Optimalisatie van kosten. Data, verbruiks- en abonnementskosten
– Contract management: Monitoring gemaakte afspraken met leveranciers

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.