Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Hosted Telefonie

Hosted telefonie van Work-EAZY B.V.

De behoefte aan efficiënter werken vraagt om een flexibele communicatie-oplossing. Hosted Telefonie van Work-EAZY is een Cloud-oplossing die geen grote investering vraagt en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Alle denkbare mogelijkheden zijn beschikbaar, zoals videobellen, Call Center en keuzemenu’s. Daarnaast zijn meerdere toestellen gekoppeld aan één nummer, waardoor u nooit meer 2 gelijktijdige telefoontjes op uw vaste- en mobiele toestel ontvangt.

Direct uitbreiden of inkrimpen

Hosted Telefonie van Work-EAZY is flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee. Over- en ondercapaciteit spelen niet langer een rol in uw telefonie-omgeving. Betaal alleen wat u daadwerkelijk gebruikt.

Nooit meer een belangrijk gesprek missen

U mist nooit meer dat ene belangrijke gesprek, omdat u overal bereikbaar bent op één telefoonnummer en de telefooncentrale in de Cloud altijd online is. Lokale kabelbreuk of stroomuitval hebben geen impact op uw bereikbaarheid.

Betalen voor wat u daadwerkelijk gebruikt

Voor Hosted Telefonie betaalt u een vast bedrag per medewerker, per maand. U betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt, waardoor uw kosten transparant zijn en u nooit met onverwachte rekeningen wordt geconfronteerd.

Uiterst betrouwbaar

De Hosted Telefonie platformen van Work-EAZY zijn geografisch verspreid en dubbel uitgevoerd. U communiceert altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN.

Eén aanspreekpunt

Met Hosted Telefonie van Work-EAZY heeft u nog maar één aanspreekpunt en één factuur. Geen operationele zorgen, en altijd de nieuwste functies omdat het platform continue voor u up-to-date wordt gehouden.

Optie: Onbeperkt bellen

Hosted telefonie onbeperkt biedt onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor één bedrag per gebruiker (User) in de maand. Naast de vergoeding voor de user licentie wordt er maandelijks één bedrag per user in rekening gebracht voor onbeperkt bellen.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.