Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Vast-Mobiel Integratie

Altijd zakelijk bereikbaar met Vast-Mobiel integratie

Een goede koppeling tussen mobiele en vaste telefoons is van groot belang voor de bereikbaarheid van uw bedrijf. Work-EAZY biedt als onafhankelijk telecombedrijf een totaaloplossing, waarbij u en uw medewerkers altijd bereikbaar zijn op één nummer voor vast en mobiel. En ook één voicemailbox kunnen gebruiken. Nooit meer twee verschillende telefoonnummers, maar kiezen voor het gemak van vast mobiel integratie. Uw klant ziet altijd hetzelfde, herkenbare nummer. Het vaste nummer op mobiel maakt een eigen telefooncentrale ook niet meer noodzakelijk. Vast op mobiel zorgt daarmee voor een extra kostenbesparing.

Gratis onderling bellen met Vast-Mobiel integratie

Vast mobiel integratie heeft als voordeel dat alle onderlinge gesprekken tussen de vaste en mobiele telefoons gratis zijn. Het maakt niet uit of u nu belt met een smartphone naar een vaste telefoon binnen uw bedrijf, onderling mobiel belt of van een vaste telefoon op kantoor naar een mobiele telefoon belt. U belt altijd gratis.

Vast-Mobiel integratie leidt tot een forse kostenbesparing

Work-EAZY verzorgt voor u de vast mobiel integratie. De techniek is geschikt voor elk telefoontype: analoog, digitaal en IP. Met vast nummer op mobiel vergroot u uw bereikbaarheid, vergemakkelijkt u het telecombeheer en drukt u de telecomkosten. Informeer naar de mogelijkheden. Work-EAZY zorgt altijd voor de vast op mobiel oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.