Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Over Work-EAZY

Over Work-EAZY

Sinds 2012 helpen wij kleine, middelgrote en grote bedrijven en instellingen met het inrichten en optimaliseren van hun telecom- en ict-omgeving. Vanuit onze vestiging in Panningen werken we voor klanten in heel Nederland. Met servicepakketten die op specifieke branches zijn gericht, bieden we netwerk-onafhankelijk totaaloplossingen. We ondersteunen onze klanten en zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Onze missie

Telecom en ict worden steeds verder geïntegreerd, waardoor werkplekken steeds mobieler worden. Wij zijn er daarbij van overtuigd dat het gebruikte systeem, de processen en hulpmiddelen het werken makkelijker moeten maken. Dat geldt zeker voor aanschaf, inrichting en onderhoud van ict en telecom. Daarnaast vinden wij dat bedrijven en instellingen niet moeten worden opgezadeld met overbodige functies en producten en dus met onnodige kosten.

Onze passie

Telecom en ict moeten u en uw medewerkers helpen bij uw werk. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw systeem zo in te richten dat uw medewerkers makkelijk en veilig mobiel kunnen werken; dat ze altijd bereikbaar zijn op momenten dat het nodig is; dat ze bij verlies, diefstal of schade zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen; en dat u 24/7 real-time inzicht heeft in kosten en verbruik.

Waarom we houden van ons vak

Laten we samen zorgen voor uw bereikbaarheid! Wij zijn een team gedreven en ervaren professionals, klaar om te helpen zodat u en uw medewerkers makkelijker kunnen werken.

Work-EAZY is ISAE3402 gecertificeerd

Al reeds vele jaren levert Work-EAZY complete dienstverlening op het gebied van (tele)communicatie en IT. Wij merken dat steeds meer organisaties er de voorkeur aan geven om hun bedrijfskritische processen uit te besteden. Deze stap is uitstekend te nemen mits u zekerheden heeft rond informatiebeveiliging, data integriteit en risicomanagement.

Meer informatie


Heeft u een vraag?

We kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten over onze diensten en wat dat voor u en uw bedrijf kan opleveren. Kijk gerust verder op onze website. Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem dan nu contact met ons op. We helpen u graag.

Stel een vraag

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.