Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Beheer en Support

Win tijd en bespaar geld met operationeel beheer van uw telecommunicatie

Met steeds geavanceerdere smartphones en tablets en een toename van mobiel werken, wordt het voor bedrijven steeds lastiger om tot optimaal beheer van de telecomportefeuille te komen. Het vraagt veel tijd en inzicht om de zakelijke telefonie goed te organiseren. Work-EAZY neemt u als onafhankelijke partij alle administratieve handelingen rond uw smartphones en tablets uit handen met professioneel operationeel beheer. Wij zorgen ervoor dat al uw medewerkers over de juiste mobiele apparaten, software, apps en abonnementen beschikken.

Geen administratieve last meer door Beheer en Support

Door uitbesteding van het operationeel beheer aan Work-EAZY, kunt u zich concentreren op uw kerntaken. Uw medewerkers kunnen op een eigen bedrijfsportal hun mobiele apparaten, software en applicaties bestellen. U bepaalt het aanbod aan smartphones, tablets, software en accessoires. Door registratie in een database houdt u overzicht en controle over uw telecomportefeuille. Onder het operationeel beheer vallen ook alle administratieve zaken die bij aanschaf, beheer en onderhoud van uw mobiele apparaten afgehandeld moeten worden.

Uw telecombeheer ontzorgd door Work-EAZY

Bij vragen over of problemen met uw mobiele apparaten staat de deskundige helpdesk van Work-EAZY voor u klaar. U bent verzekerd van een vlotte en efficiƫnte afhandeling. Of het nu gaat om een technische vraag, een vraag over de status van een bestelling of een advies over gebruik van applicaties. Laat u ontzorgen en kies ook voor het operationeel beheer van Work-EAZY.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.