Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Vervangservice

Nooit meer wachten op een reparatie met vervangservice

Is uw zakelijke tablet of smartphone defect of beschadigd? Met de vervangservice van Work-EAZY heeft u de volgende werkdag een ander mobiel apparaat van hetzelfde type in handen. Mocht dit niet snel verkrijgbaar zijn, krijgt u een vergelijkbaar apparaat. Deze snelle service zorgt ervoor dat u bereikbaar blijft en mobiel kunt blijven werken. Lang wachten op een noodzakelijke reparatie is hiermee verleden tijd.

Binnen 24 uur een leentoestel in uw bezit

De vervangservice maakt onderdeel uit van de Service en Beheer van Work-EAZY. Uw kapotte of niet goed werkende mobiele apparaat wordt binnen een dag opgehaald. Gelijktijdig wordt het leentoestel aan u overhandigd, voorzien van dezelfde zakelijke software en apps die ook op uw defecte smartphone waren geïnstalleerd. Na reparatie van uw defecte mobiele apparaat, brengt onze vervangservice dit toestel weer bij u terug op het door u opgegeven bezorgadres.

Altijd bereikbaar en mobiel werken met Work-EAZY vervangservice

De vervangservice komt goed van pas bij val-, stoot- en vochtschade, maar ook bij diefstal en misbruik van uw mobiele apparaten. Met vervangservice van het onafhankelijke telecombedrijf Work-EAZY voorkomt u dat uw medewerkers voor klanten onbereikbaar zijn en niet mobiel kunnen werken. U bent verzekerd van hetzelfde type toestel dat u al gebruikt. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.