Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Vaste Telefonie
  • Home
  • Vaste Telefonie

Vaste Telefonie

Vaste telefonie die naadloos aansluit bij uw organisatie.
Voor u een must, voor ons de standaard.

Vaste telefonie is meer dan bellen naar een centraal nummer. Met de beschikbare technologie van vandaag de dag biedt vaste telefonie van Work-EAZY maximale communicatiemogelijkheden. Uw bereikbaarheid wordt aanzienlijk vergroot en werknemers kunnen makkelijk en flexibel met elkaar communiceren. Wanneer u kiest voor Hosted telefonie biedt dat u maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om flink te besparen op uw telefoniekosten.

TEAMS Voice van Work-EAZY

TEAMS Voice van Work-EAZY is een integratie van Microsoft Teams en Cisco Broadsoft. Deze native integratie op platformniveau overwint de beperkingen van het Microsoft Teams-telefoonsysteem, biedt uitgebreide functionaliteit en biedt een hoogwaardige spraakkwaliteit.

Lees meer

IVR (Keuzemenu) - Een warm welkom voor klanten

IVR wordt ook wel vervolgkeuzemenu genoemd en is het belangrijkste toegangspoort voor bellers. Als u gebeld wordt staat de deur dan wagenwijd open, zodat elk gesprek veel tijd vraagt om goed af te handelen? Dat kon u weleens klanten kosten! Met het IVR-systeem kunt u de ingang naar behoefte bouwen.

Lees meer

Online Multi-channel contactcenter

Eén oplossing voor uw agent om alle communicatiekanalen te beheren. Geeft uw contactcenter de flexibiliteit om de meest geavanceerde technologie in te zetten. De agent schakelt eenvoudig tussen verschillende klantcontactkanalen en je krijgt een duidelijke rapportage voor de hele omgeving.

Lees meer

UC-One van Work-EAZY

Work EAZY's UC-One : spraak, video, direct messaging, status, bureaublad delen, bedrijfsadresboek en audio & webconferenties. Is op elke locatie te integreren en verbetert de productiviteit van uw werknemers thuis, op kantoor en onderweg.

Lees meer

Telefooncentrale

Het beheer van uw huidige telefooncentrale, kiezen voor uitbreiding of toch nadenken over een nieuwe telefooncentrale? Dit zijn vragen die alleen goed beantwoord kunnen worden na een goede inventarisatie van de totale communicatie behoefte, nu en in de toekomst.

Lees meer

Bellen via het internet

Het bellen via internet, ook wel VoIP (Voice over Internet Protocol) genoemd, geeft beduidend meer mogelijkheden en een groot potentieel om communicatiekosten te besparen zonder daarbij functionaliteit in te leveren.

Lees meer

Hosted telefonie

Uw telefooncentrale geplaatst in de cloud levert u veel voordelen. U heeftaltijd voldoende capaciteit zodat u direct kunt inspelen op de dynamiek van uw bedrijf.

Lees meer

Unified Communications

Naast bellen heeft u tegenwoordig veel meer communicatie mogelijkheden tot uw beschikking. Denk aan audio, video en webconferencing en zakelijk chat. Maar ook het delen van schermen en tonen beschikbaarheid van collega’s in 1 applicatie behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer