Titelafbeelding
  • Vaste telefonie

Vaste telefonie

Vaste telefonie die naadloos aansluit bij uw organisatie.
Voor u een must, voor ons de standaard.

Vaste telefonie is meer dan bellen naar een centraal nummer. Met de beschikbare technologie van vandaag de dag biedt vaste telefonie maximale communicatiemogelijkheden. Uw bereikbaarheid wordt aanzienlijk vergroot en werknemers kunnen makkelijk en flexibel met elkaar communiceren. Wanneer u kiest voor Hosted telefonie biedt dat u maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om flink te besparen op uw telefoniekosten.

De juiste aanpak - lees meer

Telefooncentrale

Het beheer van uw huidige telefooncentrale, kiezen voor uitbreiding of toch nadenken over een nieuwe telefooncentrale? Dit zijn vragen die alleen goed beantwoord kunnen worden na een goede inventarisatie van de totale communicatie behoefte, nu en in de toekomst.

Lees meer

Bellen via het internet

Het bellen via internet, ook wel VoIP (Voice over Internet Protocol) genoemd, geeft beduidend meer mogelijkheden en een groot potentieel om communicatiekosten te besparen zonder daarbij functionaliteit in te leveren.

Lees meer

Hosted telefonie

Uw telefooncentrale geplaatst in de cloud levert u veel voordelen. U heeftaltijd voldoende capaciteit zodat u direct kunt inspelen op de dynamiek van uw bedrijf.

Lees meer

Unified Communications

Naast bellen heeft u tegenwoordig veel meer communicatie mogelijkheden tot uw beschikking. Denk aan audio, video en webconferencing en zakelijk chat. Maar ook het delen van schermen en tonen beschikbaarheid van collega’s in 1 applicatie behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer