Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
TEAMS Voice van Work-EAZY

TEAMS Voice van Work-EAZY

TEAMS Voice van Work-EAZY is een integratie van Microsoft Teams en Cisco Broadsoft. Deze native integratie op platformniveau overwint de beperkingen van het Microsoft Teams-telefoonsysteem, biedt uitgebreide functionaliteit en biedt een hoogwaardige spraakkwaliteit. Op basis van deze twee platformen implementeert Work-EAZY een flexibele samenwerkingsoplossing die is afgestemd op de unieke behoeften van uw zakelijke omgeving. Zo verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers!

Overal bereikbaar

Of je nou achter je laptop of pc zit of onderweg bent, met Microsoft Teams ben je altijd bereikbaar voor andere Teams gebruikers. Teams Voice is hierop een uitbreiding, waardoor zelfs alle externe gesprekken ook binnenkomen via de Teams applicatie. Ook is het mogelijk om naar externe nummers te bellen – zelfs vanaf je mobiele app.

Voicemail op één plek

Door in Teams de voicemail in te stellen kan je zorgen dat zowel bellers via Teams als externe bellers in dezelfde Teams voicemail terecht komen. Zo kan je vanuit één applicatie, wederom zowel op mobiel als pc, je voicemail uitluisteren, inclusief transcriptie.

Keuzemenu standaard inbegrepen

Microsoft Teams biedt standaard een of meerdere keuzemenu’s. Het is hierbij mogelijk om een begroeting af te laten spelen en op deze manier de bellers via een keuzemenu op de juiste plek te laten uitkomen. Je kunt dit zien als een virtuele receptionist.

Oproepwachtrij standaard inbegrepen

Microsoft Teams biedt standaard een of meerdere oproepwachtrijen (call centers), inclusief wachtrij. Het is hierbij mogelijk om een begroeting af te laten spelen en muziek in de wachtstand in te schakelen en aan te passen. Een handige feature is het ontvangen van gesprekken op basis van je Teams-status. Ben je in een meeting of in gesprek, dan krijg je geen gesprekken vanuit de oproepwachtrij. Een veelgebruikte functie is de oproepwachtrij per afdeling: bijvoorbeeld afdeling Sales en afdeling Support. Samen met het keuzemenu bied je zo de klant een optimale en duidelijke bereikbaarheid.

Busy-on-Busy

Met de optie Busy-on-Busy stel je in of je wel of geen wisselgesprekken wilt ontvangen. Als je Busy-on-Busy aan zet, ontvang je niet langer wisselgesprekken. Het grote voordeel hiervan is dat je niet door externe nummers gestoord wordt als je in een meeting zit, maar dit zorgt er tevens voordat je intern niet gestoord wordt wanneer jein gesprek bent.

Waarom kiezen voor Teams Voice?

Work-EAZY biedt lokale Teams-integratie op platformniveau om de beste eindgebruikers te bereiken. De ervaring, dat wil zeggen de plug-in of applicatie, is omslachtig en niet intuïtief. Met onze oplossing kunnen gebruikers alle Microsoft-functies in de Teams-app behouden. Met Work-EAZY kiest u voor toekomstgerichte oplossingen op basis van twee marktleiders en kunt u flexibel inspelen op de veranderende behoeften van uw organisatie.

Vast-Mobiel integratie

Vast-Mobiel integratie maakt het mogelijk om je mobiele nummer te integreren met Teams. Hiermee kan je eenvoudig instellen of je gesprekken naar je 06-nummer wilt ontvangen op de Teams Desktop applicatie, of juist je vaste gesprekken op je 06-nummer.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.