Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Unified Communications

Beter mobiel werken en samenwerken met Unified Communications

Goede interne en externe communicatie is voor elk bedrijf van cruciaal belang. Het kost veel tijd en vraagt veel inzicht om een telecommunicatieomgeving te creëren, die helemaal aansluit op uw bedrijfsbehoefte. Work-EAZY zorgt er met Unified Communications voor dat uw medewerkers op elk moment en overal optimaal bereikbaar zijn en goed mobiel kunnen werken en samenwerken. Alle verschillende communicatiemiddelen en informatiestromen binnen uw bedrijfsomgeving worden samengevoegd. Unified Communications maakt mobiele communicatie niet alleen eenvoudiger en efficiënter, maar ook goedkoper. Schakel Work-EAZY in en kom tot doelmatiger werkprocessen tegen lagere kosten.

Unified Communications brengt vaste en mobiele telefonie samen

Unified Communications brengt vaste en mobiele telefonie samen. Alle functionaliteiten worden geïntegreerd op de vaste en mobiele toestellen. Uw medewerkers zijn niet meer afhankelijk van hun vaste werkplek, maar kunnen op elk moment en tijdstip mobiel werken, vergaderen via videoconference en documenten en agenda’s delen. De samenvoeging van communicatiemiddelen leidt tot minder apparaten. Dit schept meer overzicht, maakt het beheer eenvoudiger en zorgt voor een daling van de exploitatielasten.

Betere bereikbaarheid, hogere productiviteit en lagere kosten

Unified Communications verhoogt zowel de productiviteit van uw medewerkers als de bereikbaarheid van uw bedrijf. Alle informatie komt op één plek binnen. Hiermee creëert u rust in de organisatie én wint u tijd. Laat uw communicatie sneller en efficiënter lopen met Unified Communications. Al uw individuele medewerkers zijn onder één en hetzelfde nummer bereikbaar, waar zij zich ook bevinden. Kom tot een doelmatigere en goedkopere inrichting van uw telecomportefeuille. Work-EAZY helpt u graag.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.