Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Verbindingen

Verbindingen

Het fundament van uw communicatie is de verbinding.
Kies daarom voor de juiste technologie.

Uw medewerkers moeten altijd en overal toegang hebben tot het internet. Dat betekent dat er voldoende capaciteit moet zijn en dat de verbindingen veilig moeten zijn. Met de nieuwste ontwikkeling van VoIP en cloudoplossingen wordt de verbinding van steeds groter belang.

Het onafhankelijk advies van Work-EAZY:
  • Onafhankelijk, in samenwerking met vrijwel alle netwerken en leveranciers van verbindingen
  • Oplossingen aandragen vanuit uw vraag, niet vanuit de techniek
  • Alle mogelijkheden kunnen worden overwogen, zoals glasvezel, coax, IP-VPN, xDS en SIP-trunking.
De aanpak van Work-EAZY

Een internetverbinding kan verlopen via glasvezel, coax of koper. De beschikbare verbindingen zijn afhankelijk van de locatie van uw organisatie. Die bepaalt ook de snelheid en de capaciteit van een verbinding. Wij controleren voor u de beschikbaarheid van alle providers en zoeken de juiste verbinding tegen de beste voorwaarden.

Maatwerk

Als er op basis van uw wensen en eisen geen standaard oplossing voorhanden is, leveren wij maatwerk om uiteindelijk voor het gewenste resultaat te zorgen. Heeft u eenmaal gekozen voor een oplossing, dan zorgen wij voor een deskundige implementatie. En dat gebeurt altijd onder begeleiding van een ervaren projectmanager.

Verbindingen gerealiseerd door Work-EAZY:
  • Advies onafhankelijk van leveranciers en providers
  • Een eigen deskundige projectmanager
  • Implementatie door eigen technici
  • Eén aanspreekpunt, één factuur

Internetverbindingen

Een snelle en betrouwbare internet verbinding voor uw data en spraakverkeer is essentieel. Wij adviseren de mogelijkheden zoals deze lokaal beschikbaar zijn buiten zowel als binnen het gebouw en implementeren deze afgestemd op uw behoefte.

Lees meer

IP-VPN verbindingen

Heeft u meerdere vestigingen of wisselende werklocaties dan is de toepassing van eigen netwerk een goede optie. Hiermee garandeert u veilige en betrouwbare verbinding voor spraak- en dataverkeer.

Lees meer

Glasvezel

Een goede internet verbinding is van levensbelang voor uw onderneming. Internet biedt steeds meer  mogelijkheden maar vraagt ook steeds meer van uw netwerk. Dat vraagt om voldoende bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid.

Lees meer