Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
IVR (Keuzemenu)

IVR (Keuzemenu) - Een warm welkom voor klanten

IVR wordt ook wel vervolgkeuzemenu genoemd en is het belangrijkste toegangspoort voor bellers. Als u gebeld wordt staat de deur dan wagenwijd open, zodat elk gesprek veel tijd vraagt om goed af te handelen? Dat kon u weleens klanten kosten! Met het IVR-systeem kunt u de ingang naar behoefte bouwen. Leg de meest voorkomende vragen vast, leid bellers naar de juiste mensen en richt uw aandacht op de belangrijkste vragen. Om medewerkers en klanten tevreden te stellen en de efficiëntie te verbeteren.

Maak IVR meer dan een keuzemenu van de telefoon

IVR staat voor "Interactive Voice Response", het keuzemenu in de telefoon. IVR als cloudoplossing is echter veel meer dan dat. Lees de mogelijkheden:

  • Ontwerp eenvoudig een complete flow op maat voor uw organisatie
  • Maak gebruik van handige, uitgedachte scripts
  • Stuur gesprekken automatisch door naar de meest geschikte medewerker
  • Benut de kracht van uw medewerkers met optimaal gebruiksgemak
  • Verbeter de service met functies als Post Gesprek Evaluatie en Data gestuurde Routering.
  • … en nog veel meer.

Work-EAZY IVR oplossing

Work-EAZY's Cloud IVR-software heeft de nieuwste functies waarmee uw organisatie bellers sneller en beter kan helpen. Creëer uw eigen stroom voor bellers met de flexibiliteit om deze op elk moment gemakkelijk aan te passen, inclusief opnemen.

Monitoren klanttevredenheid
Gebruik interne en externe gespreksbeoordelingen om de klanttevredenheid na een gesprek of transactie te evalueren.

Afspraakherrinering/melding
Bedien de klant automatisch met een uitgaande oproep om hem/haar op de hoogte te brengen van een wijziging of bevestiging.

Datagestuurde Routering
Verbind belangrijke oproepen met de juiste afdeling op basis van transactiestatus of klantaccountinformatie (zoals telefoonnummers of postcodes).

Zo zetten onze klanten het IVR keuzemenu in:

Waterleiding Maatschappij Limburg:
Heeft de Waterleiding Maatschappij Limburg een defect? Dan is de verwachting dat het aantal bellers snel een piek bereikt.

Carglass
IVR geeft Carglass inzicht in wie er belt. Het IVR-systeem voorspelt hoe Carglass bellers het beste kan helpen. Het systeem leidt de beller direct door naar de juiste werkplek of hoofdkantoor op basis van telefoonnummer en belfrequentie.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.