Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Beveiliging

Eenvoudig beheer van uw mobiele apparaten

Eenvoud in beheer en beveiliging van smartphones, tablets, applicaties en content.
Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor een type smartphone of tablet. Het resultaat op de werkvloer is een toenemend aantal verschillende apparaten, besturingssystemen en applicaties, die allemaal op de een of ander manier beheerd moeten worden. In een moderne organisatie verwacht de gebruiker/medewerker nu eenmaal meer keuzevrijheid. Maar hoe houdt u grip op de toenemende tendens om je eigen apparaat mee te nemen of te kiezen?

Deze tendens leidt onherroepelijk tot ten minste vier verschillende problemen:

  • Beheerder en manager zullen veel meer tijd nodig hebben voor de uitrol en het beheer van het toenemende aantal verschillende apparaten.
  • Effectief en veilig distribueren van ondernemingsapps wordt een essentiële vereiste.
  • De kosten kunnen uit de hand lopen.
  • Het wordt van levensbelang dat de bedrijfsgegevens beveiligd zijn in geval van diefstal of verlies van een toestel.


Mobile Device Management van Work-EAZY is een realtime webportaldienst voor het beheer van mobiele apparaten in de cloud die per gebruiker betaald wordt (pay-per-use) en door de onderneming zelf beheerd wordt.
Mobile Device Management is een Software-as-a-Service waarmee het beheer van smartphones en tablets eenvoudig en schaalbaar wordt. Smartphones en tablets worden voortaan vanuit één gecentraliseerde zelfbedieningsportal uitgerold, beheerd en beveiligd, ongeacht het type toestel, netwerk of besturingssysteem. Hierdoor houdt de gebruiker zijn handen vrij en is hij productiever. Omdat MDM voor een vast maandbedrag per apparaat beschikbaar is, kan de IT-afdeling de kosten strak in de hand houden. Bovendien beschikt de IT-afdeling dankzij MDM van Work-EAZY over diverse functies om bedrijfsgegevens te beveiligen tegen ongeautoriseerd gebruik en om bedrijfsapplicaties onder gebruikersgroepen te verspreiden en beheren.

Directe controle en eenvoudig beheer vanuit één online portal

De MDM oplossing van Work-EAZY is compatibel met de meest recente versies van alle browsers en geoptimaliseerd voor zowel desktopcomputers als tablets, zodat het gebruiksgemak nog groter is. MDM biedt gedurende de gehele levenscyclus van een smartphone of tablet ondersteuning. Daardoor behoudt u de controle over alle mobiele assets, inclusief configuratie, upgrades en de Enterprise App Store, vanaf het moment van ingebruikname tot en met het buiten werking stellen van het apparaat ingeval van diefstal of verlies. In één oogopslag hebt u een volledig overzicht van alle smartphones en tablets en hun status.

Veilig en effectief

Dankzij MDM kunt u de beveiliging van de smartphone en tablet eenvoudig op het gewenste niveau instellen. U hebt vrijwel dezelfde mogelijkheden als bij uw interne infrastructuur, waaronder gegevensversleuteling en toegangsbeheer. MDM gebruikt een reeks tools om uw gegevens op elk apparaat te beschermen, zoals Samsung KNOX, dat Android op bedrijfsniveau beveiligt.

Samsung Knox

Samsung KNOX is een nieuwe, op Android gebaseerde oplossing, die speciaal is ontwikkeld om de beveiliging van het huidige opensourceplatform van Android te verbeteren. Met KNOX kunt u uw apparaten van Samsung geschikt maken voor een omgeving met een hoog veiligheidsniveau zonder dat u de keuzevrijheid verliest die uw medewerkers van hun smartphones en tablets zijn gaan verwachten.

Beheer van applicaties en content

MDM geeft uw organisatie de beschikking over een Enterprise App Store, zodat uw bedrijfseigen en publieke apps kunnen worden verspreid onder één of meer gebruikers(groepen). Tevens gaat u beschikken over uw eigen Enterprise Content Repository, waarmee u uw ondernemingscontent, zoals productpresentaties, prijslijsten en nieuwsitems, direct en veilig naar de juiste medewerker(s) distribueert. Met MDM ontketent u het volledige potentieel van de mobiele werkplek.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.