Titelafbeelding
  • Service en beheer

Service en beheer

Service en beheer van een onafhankelijke partij.
Volledige controle in ons unieke portaal.

Uw bedrijfsprocessen worden steeds meer afhankelijk van software, hardware en netwerk. Daarom wilt u zeker weten dat het allemaal goed geregeld is. Met de toegenomen complexiteit bent u steeds afhankelijker van meer externe dienstverleners en leveranciers, die vaak elk hun eigen ding doen. Staat uw belang centraal of is het ieder voor zich?

De juiste aanpak - lees meer

Installatie en configuratie

U of uw medewerkers willen geen gedoe bij het in gebruik nemen van nieuwe apparatuur. Daarom leveren wij elk apparaat ready-to-go, inclusief de door u bepaalde software, applicaties en mogelijke restricties.

Lees meer

Beheer en Support

U wilt de zekerheid dat u kunt beschikken over kundig advies en ondersteuning bij vragen of problemen met mobiele apparatuur. Wij leveren u een service gerichte oplossing waar u geen omkijken naar heeft.

Lees meer

Vervangservice

In ons werk zijn we meer en meer afhankelijk van mobiele apparaten. Daarnaast is altijd bereikbaar zijn een prioriteit. Dus zorgen wij dat er snel een vergelijkbaar, vervangend apparaat beschikbaar is als uw eigen toestel even niet meer wil; waar u ook bent.

Lees meer

Reparatieservice

Bij schade of defect verzorgen wij de reparatie vakkundig en snel. Wij werken uitsluitend met door de fabrikant gecertificeerde reparatiebedrijven.

Lees meer

Mutatie management

Bij een personeelswijzigingen of uitbreiding moeten in een kort tijdsbestek veel zaken geregeld worden. Inzake mobiele apparatuur verzorgen wij de inname en de juiste afhandeling.

Lees meer

GDPR Stappenplan

Het zal u intussen bekend zijn, vanaf 25 mei 2018 is nieuwe wetgeving rond gebruik en opslag van persoonsgegevens van kracht. De regels gelden voor iedereen, dus ook voor uw bedrijf.

Lees meer

Digitale Receptie

Met Digireceptie van Work-Eazy organiseert u de registratie van personeel en bezoekers in uw bedrijfspand. Zo weet u vanaf nu altijd wie in uw pand aanwezig is. De applicatie zorgt ervoor dat uw receptie veel efficiƫnter werkt, wat bij uw bezoekers een positieve indruk achterlaat.

Lees meer

Webdesign en webservice

Uw website, de eerste indruk die veel mensen van uw bedrijf zullen krijgen. Het is belangrijk dat u de online de juiste boodschap aan uw doelgroep overbrengt. Wij kunnen u bij dit proces zowel ondersteunen als volledig ontzorgen.

Lees meer