Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Telefooncentrale

Kosten besparen en betere bereikbaarheid met IP-telefonie

Bedrijven hebben een toenemende behoefte aan een communicatief krachtige dienstverlening. Met maximale bereikbaarheid en tegen lage kosten. Dan kun je als bedrijf niet meer zonder vast mobiel integratie, waarbij de telefooncentrale en mobiele apparaten samenvloeien. Work-EAZY zorgt voor een optimale integratie van uw telefooncentrale met het mobiele telefoonverkeer. Alle mobiele telefoontjes lopen over uw telefooncentrale. Uw medewerkers kunnen bellen en gebeld worden met vaste bedrijfsnummers.

Beter beheer door koppeling telefooncentrale en mobiele telefoons

Voice over IP (VoIP) maakt bellen via internet en het samenvoegen van spraak en data mogelijk. Door koppeling van de telefooncentrale aan de mobiele apparaten, ontstaat één communicatieplatform binnen uw organisatie. Uw medewerkers zijn overal via hetzelfde interne telefoonnummer bereikbaar. Op kantoor, thuis of onderweg. Het doorschakelen van dure mobiele telefoonnummers is niet meer nodig. Deze kosten spaart u uit. IP-telefonie maakt uw bedrijf flexibeler en drukt uw kosten. Uw werknemers kunnen locatieonafhankelijk werken.

Work-EAZY helpt u aan een telefooncentrale op maat

Een VoIP telefooncentrale bevindt zich niet meer fysiek in uw bedrijf, maar werkt digitaal via het internet. Voor een geringe investering wint u aan bereikbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. U heeft structureel lagere kosten aangezien er veel minder apparatuur hoeft te worden aangeschaft en te worden afgeschreven. Koppel ook uw mobiele telefoons aan een IP-telefooncentrale en profiteer van de vele voordelen. Work-EAZY begeleidt u als onafhankelijk telecombedrijf graag naar een toekomstbestendige en klantvriendelijke telefooncentrale.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.