Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Mobiele Telefonie
  • Home
  • Mobiele Telefonie

Mobiele Telefonie

Mobiele telefonie = apparaat + abonnement.

Kiezen voor de beste en veiligste oplossing, zonder gedoe.

De mobiele telefoon of tablet is voor steeds meer mensen het centrale communicatiemiddel, zowel voor het werk als privé. Daarom is het belangrijk dat spraak- en dataverkeer gescheiden en veilig afgehandeld worden. Met daarbij de zekerheid van een optimale bereikbaarheid en feilloos werkende applicaties.

U wilt een oplossing die het beste voor uw mensen is, zodat zij hun werkzaamheden zo efficiënt mogelijk en tegen acceptabele kosten kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om de hardware, besturingssystemen of zakelijke applicaties; het geheel moet kloppen en uiteindelijk ook goed werken. Om de juiste keuzes te bepalen hanteert Work-EAZY een beproefde aanpak, zodat uw mobiele telefonie perfect is afgestemd op uw organisatie.

Work-EAZY helpt u hierbij met een gedegen aanpak, zodat u goed onderbouwd de juiste keuzes maakt. Samen met u bepalen we welk mobiel apparaat het beste past bij uw organisatie, en hoe u deze ter beschikking stelt aan uw medewerkers. Ook doen we een voorstel voor de provider met het beste aanbod voor uw organisatie. Alleen bent u er daarmee nog niet. Want als uw medewerkers online zijn, wilt u natuurlijk wel dat de beveiliging op orde is en dat de kosten binnen de perken blijven.

Bovendien is het verstandig uw mobiele telefonie naadloos te laten aansluiten op uw vaste verbinding, zodat uw organisatie altijd optimaal bereikbaar is. Ten slotte doet u er goed aan ervoor te zorgen dat mobiele toestellen hergebruikt kunnen worden. Voor al deze vraagstukken heeft Work-EAZY de ideale oplossing.

Work-EAZY helpt u op weg
  • Jarenlange ervaring in mobiele telefonie
  • Onafhankelijk van netwerken en fabrikanten

Vergeet niet in uw plannen mee te nemen welke ontwikkeling uw bedrijf doormaakt. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding, nieuw te ontplooien activiteiten. Uw mobiele telefonie-oplossing moet duurzaam, flexibel en schaalbaar zijn, zodat deze ook in de toekomst nog past bij uw organisatie.

Om u volledig inzicht te geven in uw mobiele telefonie heeft Work-EAZY een uniek online service portaal. Van hieruit heeft u alle belangrijke zaken direct inzichtelijk en kunt u gebruik en bijkomende kosten monitoren. Uw medewerkers kunnen dit online

service portaal gebruiken om eventuele storingen of andere problemen te melden en af te handelen.

De voordelen van Work-EAZY
  • Keuze onafhankelijk van netwerken en fabrikanten
  • De juiste oplossing dankzij jarenlange ervaring in de markt
  • Een partner die verder gaat, dan het alleen het leveren van simkaarten
  • Uniek online service portaal
  • Webshop voor leveren van hardware en diensten

Abonnementen

Work-EAZY is niet gebonden aan een specifieke telecom operator. Deze onafhankelijk betekent dat u vrijheid van keuze hebt, wij werken met alle grote operators (KPN, Vodafone, T-Mobile, etc). Dat maakt de weg vrij voor het abonnement dat perfect past bij uw specifieke bedrijfssituatie.

Lees meer

Hardware

Wij leveren u advies over en verzorgen levering van apparatuur. Uw keuze wordt niet beperkt naar fabrikant of besturingssysteem dus ook hier heeft u alle keuze vrijheid. Wij vinden dit belangrijk want het apparaat moet precies afgestemd op uw behoefte.

Lees meer

Beveiliging

Beveiliging is bijzonder belangrijk en vaak flink onderschat. Met alle verschillende applicaties en meerdere mobiele apparaten neemt de complexiteit en het bijbehorend risico alleen maar toe. Maximaal beveiligen van uw bedrijfsdata is daarom essentieel.

Lees meer

Kosten beheersing

Door op gebruikersniveau kosten te rapporteren stimuleert u kostenbewustzijn, en daarmee extra besparingen. Door de communicatiekosten inzichtelijk te houden kunt u periodiek vaststellen of er sprake is van sterk veranderend verkeer.

Lees meer

Bring or choose your own Device

Het uitrollen van hardware in uw organisatie kunt u geheel uit handen geven. In een klant specifieke webshop kan de werknemer het eigen toestel uitkiezen. Wij verzorgen de levering inclusief gewenste accessoires en regelen het apparaat in zodat deze probleemloos in gebruik genomen kan worden.

Lees meer

Vast-Mobiel integratie

Makkelijker kunnen we bellen eigenlijk niet maken. Door vaste telefonie en mobiel te integreren met elkaar ontstaat de mogelijkheid van 1 nummer, 1 voicemail en gratis onderling bellen. Het resultaat is meer gemak en een basis om flink op kosten te besparen.

Lees meer

Recycle en Re-use mobiele devices

Worden toestellen ingenomen of overbodig dan is het verstandig deze apparaten direct weer gebruiksklaar te maken. Zo voorkomt u onnodige aanschaf van nieuw bij een gevraagde uitbreiding.

Lees meer