Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
IP-VPN

Koppel vestigingen met verbindingen eenvoudig aan uw IP-VPN bij Work-EAZY.

Wat is een IP-VPN?

Een IP-VPN is speciaal voor bedrijven en organisaties die hun netwerken (vestigingen) willen koppelen. Door de vestigingen/netwerken te koppelen ontstaat 1 transparant bedrijfsnetwerk. Dit netwerk is geheel afgesloten van het openbare (internet) netwerk, de veiligheid is hiermee maximaal.

Wat is het verschil tussen een IP-VPN en een VPN?

Zou het netwerk ook door derden worden gebruikt dan is er sprake van een VPN. In feite is dat wat iedereen kent en wat nog steeds door een groot aantal bedrijven wordt gebruikt. Bij een VPN wordt op de klantlocatie in de router een VPN gedefinieerd met de andere locatie(s). Dit is ook meteen een van de grootste problemen, in iedere router moeten VPN’s worden gezet en onderhouden als er sprake is van meerdere locaties ontstaat al vrij snel een lastig te beheren netwerksituatie. In een IP-VPN wordt op de eindgebruikerslocatie GEEN VPN gedefinieerd, er kan gebruik worden gemaakt van eenvoudige modems. Alle verbindingen worden in ons netwerk gekoppeld tot 1 overzichtelijk netwerk.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.