Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
UC-One van Work-EAZY

UC-One van Work-EAZY

Work EAZY's UC-One : spraak, video, direct messaging, status, bureaublad delen, bedrijfsadresboek en audio & webconferenties. Is op elke locatie te integreren en verbetert de productiviteit van uw werknemers thuis, op kantoor en onderweg.

Niet op kantoor zijn is geen geldige reden om belangrijke communicatie te missen. De periode sinds begin 2020 heeft de noodzaak alsook de kracht aangetoond van UC (unified communications). Bedrijven hebben flexibele apparatuur en applicaties nodig om te kunnen blijven functioneren want de vaste werkplek is al langer niet meer vanzelfsprekend. UC-One is een cloud-gebaseerde, geïntegreerde Unified Communications-applicatie, u kunt deze overal, altijd en samen gebruiken.

Waarom UC-One van Work-EAZY?

Technologie ontwikkelt zich snel, en u wilt uw medewerkers maximaal laten profiteren. Met mobiele telefoons, instant messaging, videogesprekken en desktop sharing kunnen uw medewerkers, uw partners en klanten efficiënt samenwerken. Work-EAZY UC-One komt de belofte van Unified Communications na door gebruikers de vereiste productiviteitsfuncties te bieden in een veilige omgeving. UC-One kan eenvoudig worden geïmplementeerd, zonder ingewikkelde migraties en kan worden gekoppeld aan uw bestaande bedrijfstelefoonnummer.

Key Features

Instant Messaging en Presence (IM&P): middels presence en Work EAZY's IM&P-functie worden gebruikers ondersteund. Krijg realtime inzicht in de beschikbaarheid van collega's (tijdens een gesprek, in een meeting, lunchen) en neem direct contact met ze op via de telefoon of middels instant messaging.

Multi-party Conferencing: gebruikers kunnen realtime samenwerken, plan vergaderingen voor honderden deelnemers, deel schermen met iedereen in de meeting, bekijk het scherm van de presentator of draag de controle over aan een deelnemer.

Two-way Desktop Sharing: werk ongeacht uw locatie samen met uw collega's door uw scherm te delen via uw webbrowser.

Audio & Video bellen: heb persoonlijkere gesprekken via face-to-face online meetings met meerdere deelnemers met behulp van een soft-phone op uw mobiele telefoon en desktop.

Integratie van mobiele apps: gebruikers kunnen naadloos overschakelen van gesprekken op de desktop naar mobiele iOS en Android apparaten met behulp van hun zakelijke telefoonnummer.

Call Center en Call Recording Controls: Met UC-One kunnen uw gebruikers inkomende / uitgaande gesprekken opzetten met de mogelijkheid om oproepen in de wacht te zetten of te dempen, de oproep door te verbinden, een telefonische vergadering te starten en een oproep te beëindigen.

Additionele functionaliteiten

 • Bestanden delen
 • Find-me / Follow-me
 • Chat- en gesprekshistorie
 • Visueel voice-mail management
 • Bedrijfsadresboek
 • Video Conference Room Integratie
 • Integratie met meerdere audio Handsets

Voordelen UC-One

 • Eenvoudig te gebruiken applicaties in uw voorkeursomgeving (Google, Microsoft, Apple)
 • Consistente ervaring op alle platforms: desktop en mobiel
 • Maak flexwerkers en mensen in de buitendienst beter bereikbaar en geef ze tools om efficienter te werken.
 • Geintegreerd met MS Outlook.
 • Upgrades worden automatisch gepusht wanneer u beschikbaar komt.
 • Business continuity, disaster recovery en beschikbaarheid van de dienst bij stroomstoringen en andere calamiteiten.
 • Verhoogd de mobiliteit, productiviteit en user experience van uw medewerkers.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.