Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Mobiele werkplek

De mobiele werkplek: met de juiste structuur en organisatie echt stappen vooruit!

De ontwikkelingen van nieuwe mobiele devices (smartphones, tablets) en de bijbehorende operating systemen gaan in een razend snel tempo. De voorspelling is dat binnen 3 jaar alle zakelijk gebruikte mobiele apparaten gebruik maken van clouddiensten. Daarnaast zal de integratie van ICT en telecommunicatie nog verder gaan; en sterk van elkaar afhankelijk worden.

Dit is zondermeer een ingreep in uw bedrijfsprocessen. Maar daarnaast vooral een geweldige mogelijkheid uw personeel, taken en locaties vele malen efficiënter en effectiever te laten functioneren. Uw operatie is hiermee niet langer afhankelijk van vaste werkplekken en infrastructuur. De mobiele werkplek maakt bedrijfsprocessen altijd toegankelijk, ongeacht tijdstip of locatie.

Het inrichten van een succesvolle mobiele werkplek vergt visie en een strakke aanpak. Als u wilt dat uw personeel de geboden mogelijkheden maximaal gaan benutten zult u moeten zorgen dat alle zaken kloppen en feilloos functioneren. Denk hierbij aan het juiste device, een goede implementatie van interne en externe applicaties en last-but-not-least een perfecte beveiliging.

Mobiele apparatuur: kiezen, laten kiezen of vrije keuze?

Elke werknemer heeft zo zijn voorkeur voor een type smartphone of tablet. Soms wordt de eigen telefoon ook voor zakelijke doeleinden gebruikt. Dat betekent dan wel dat privé en zakelijk door elkaar lopen en u over het zakelijk deel geen regie heeft. Tenzij u een duidelijk aanbod definieert waar uw medewerkers gebruik van kunnen maken, al of niet in combinatie met de werkkosten regeling. Work-EAZY kan deze programma’s (Bring of Choose your own Device – BYOD/CYOD) voor u ontwikkelen en vervolgens implementeren.

Mobiele applicaties: wat wel en wat niet?

De geschetste ontwikkelingen zijn wellicht de grootste uitdaging voor de IT manager. Deze moet grip houden op zakelijke applicaties, het ontsluiten van bedrijfsdata en de snelle toename van het gebruik (en gemak)van Clouddiensten. De mobiele werkplek is zo te organiseren dat veiligheid voor alles gaat. Datastromen en de toepassing van bedrijfsapplicaties kunnen centraal geregeld worden; en de koppeling met het bedrijfsnetwerk is vanzelfsprekend. Work-EAZY levert de benodigde infrastructuur en gereedschappen om een verantwoorde implementatie te realiseren en te managen.

Mobiele werkplek: succes verzekerd!

Met de Mobiele Werkplekken van Work-EAZY leveren wij een volledig geïntegreerde oplossing waarbij optimale beveiliging, ontsluiting van clouddiensten en support centraal geregeld worden. Zo heeft u geen omkijken meer naar ICT en Telecommunicatie en hebben uw medewerkers de beschikking over een optimale werkplek. Enkele voorbeelden:

Mobiele werkplek voor logistiek

Een Mobiele Werkplek voorzien van een Transport Management Systeem, Warehouse Management Module, navigatie en alle applicaties die uw chauffeurs nodig hebben om hun werkzaamheden efficiënt te kunnen uitvoeren.

Mobiele werkplek voor Bouw en Infra

Een Mobiele Werkplek voor het verwerken van werkopdrachten, uren en/of het bijhouden van materieel. Aangevuld met applicaties, zoals e-mail, agenda, contactpersonen en toegang tot internet.

Mobiele werkplek voor de Zorg

Een Mobiele Werkplek voor toegang tot het Electronisch patiënten Dossier (EPD), planning en verwerking van uren. Aangevuld met applicaties, zoals, e-mail, agenda, contactpersonen, een applicatie voor het betalen van het parkeren van de auto en het declareren van bedrijfskosten.

Mobiele werkplek voor Sales

Een Mobiele Werkplek voor toegang tot uw CRM systeem (bijvoorbeeld Salesforce of Exact). Daarnaast wilt u uw medewerkers toegang geven tot e-mail, internet en samen laten werken in documenten en de mogelijkheid bieden voor video conference.

Work-EAZY bouwt actief aan samenwerkingsverbanden met diverse applicatie ontwikkelaars.

Meer informatie?

Bel 085-7441004
info@work-eazy.com

Vul een naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Work-EAZY gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan in elke e-mail die u van ons ontvangt.